AGROMUHARREM

BİLGİLENDİRME SAYFAMA HOŞGELDİNİZ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

TOPRAĞINA SAHİP ÇIK





BTAYTD’nin “Toprağına Sahip Çık” Projesi Ketenlik’te.

BTAYTD yönetimi, Ketenlik gençliği ile birlikte 16 Mart Cuma günü yoğun bir katılımla 2ci Zirai ürünlerle ilgili toplantısını başarıyla gerçekleştirmiştir. Toplantıya dernek adına, başkan Erkan Ruşen, genel sekreter Ayfer Mustafaoğlu ve Yüksel Ahmetoğlu katılmışlardır. Ayrıca sunum yapmak üzere ziraat mğhendisi Sn. Muharrem Bekiroğlu’nun yanısıra Gümülcine Kooperatifi’nin kurucu üyesi ve ilk başkanı Sn. Galip Hüseyin de toplantıda hazır bulundu.

Giriş konuşmalarından sonra sözü alan Muharrem bey sunumunu hazırladığı slayt gösterisiyle yaptı. Bölge halkının ekebileceği ürünlerle ilgili bilgi veren Bekiroğlu, üretilen ürünlerin satışı ve kazanç oranı hakkında da bilgi verdi. Projektör yardımıyle yapılan sunuma katılımcılardan ilgi yoğundu. Katılımcılar sunumdan hem işitsel hem de görsel anlamda yararlanma fırsatı buldu.

Gümülcine’deki kooperatifin şu andaki sekreteri olan Sn Galip Hüseyin de sırasıyle kollektif çalışmanın yararlarından bahsetti. Aynı zamanda bölgede üretilecek olan meyve ürünlerinin satışı konusunda zorluk çekilmeyeceği ve özellikle Gümülcine’deki kooperatifin bu konuda kendilerine yardımcı olabileceğini vurguladı.

Konularla ilgili olarak bir sohbet havasında samimi ortamda devam eden toplantıda, vatandaşlar merak ettikleri sorularını sorma fırsatı da buldular. Toplantı yaklaşık iki buçuk saat sürdü.


1 σχόλιο:

  1. http://vimeo.com/51663683 Pavlos Georgiadis'i Dedeağaç 15 km batısında Makri'de baktığı slowfood zeytinlerini İstanbul'da filmini sunacağına Slowfood Türkiye'den Defne Köryürek

    http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1066068

    http://www.fikirsahibidamaklar.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή